Scholl GelActiv™ inlegzolen

Scholl GelActiv Inlegzolen

Zo ontworpen dat ze in iedere schoen passen.

Met een ruim assortiment aan inlegzolen, heeft Scholl een comfortable oplossing voor al je favoriete of meest gedragen schoenen. Of ze nu plat of open zijn of hele hoge hakken hebben. Bij elke gelegenheid, werk of uitgaan, Scholl GelActiv™  heeft inlegzolen voor dagelijks comfort.

Alledaagse schoenen

Scholl Gel Activ™ Everyday inlegzolen geven al je alledaagse schoenen een geweldige ondersteuning.

Sportschoenen

Met een sterke boog en maximale demping zijn de Scholl Gelactiv™ Sport inlegzolen ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op alle sportschoenen. Ze helpen om de hoge druk af te nemen tijdens het rennen of sporten.

Werkschoenen

Moet je op je werk de hele dag rechtstaan? Dan raden wij de Scholl Gelactiv™ Work inlegzolen aan. Deze inlegzolen zijn schokabsorberend en verminderen de druk op je voeten.

_____

Platte schoenen

Voor smalle, platte schoenen, zoals ballerinaschoentjes, heb je een goede ondersteuning nodig. Scholl Gelactiv™ voor Platte Schoenen zijn ultradunne inlegzolen die dempen en schokken absorberen onder je voeten om pijn te voorkomen. Met de transparante gel voorkom je dat deze schoenen strak aanvoelen.

Everyday Heels

Voor alledaagse schoenen met een hak tot 8 cm hoogte heeft Scholl de Gelactiv™  Everyday Heels inlegzolen. Ze geven je voeten en goede steun en blijven zacht aanvoelen. De zachte gel met gebogen ondersteuning helpt de druk te verlichten zodat je voeten geen zeer doen aan het einde van de dag. Het kussen is vooral gefocust op de bal en de boog van de voet voor een perfect, comfortabel gevoel.

Open schoenen

Draag je open schoenen met of zonder hakken? Dan moeten de inlegzolen onzichtbaar zijn. Daarom zijn de Scholl Gelactiv™ Open Schoenen inlegzolen transparant en extra slank om een onzichtbare confort te bieden. Het extra dunne ontwerp voorkomt dat de tenen gaan knellen.

Extreem hoge hakken

Hoge hakken kunnen onze voeten nogal onder druk zetten. Gebruik daarom Scholl GelActiv™ voor Hoge Hakken, die ontworpen zijn om de voet stevig op zijn plaats te houden en een comfortabel gevoel te geven. De extra zachte kussen helpen om de druk te verlichten en voorkomen dat de voet weg kan glippen. Speciaal voor hoge hakken, ook groter dan 8 centimeter.

Leer meer over de wetenschap achter onze inlegzolen.

 

GelActiv Everyday

Everyday-inlegzolen voor dagelijks gebruik.

Of u nu langer wilt winkelen, een wandeling wilt maken met uw gezin of nog even snel een rondje wilt joggen – de nieuwe Scholl GelActiv™ Everyday-inlegzolen ondersteunen uw voeten, zodat uw schoenen de hele dag comfortabel zitten.

Geschikt voor:
  • Alledaagse schoenen
  • Platte schoenen
  • werkschoenen

 

GelActiv Sport

Sport-inlegzolen, om de hele dag actief te blijven.

Met de nieuwe Scholl GelActiv™ Sport-inlegzolen kunt u nog langer sporten. Deze innovatieve inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Salford. Ze absorberen schokken en verminderen de druk op de gewrichten.

Geschikt voor:
  • Gympen
  • Sportschoenen

 

GelActiv Work

Work-inlegzolen die uw voeten de hele dag ondersteunen.

De GelActiv™-technologie verzacht de impact wanneer uw voeten op de grond komen en bieden langdurige steun – speciaal geschikt als u voor uw werk meerdere uren moet staan. Daardoor kan uw werkdag net zo lang duren als nodig is.

Geschikt voor:
  • Werkschoenen
  • Dagelijkse schoenen
  • Sportschoenen

 

De combinatie van ervaring en innovatie.

De perfecte balans tussen demping en ondersteuning.

De nieuwe Scholl GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel waarvan is aangetoond dat ze zelfs de kleinste schokken opvangen en de impact van lopen en rennen op een effectieve manier reduceren. De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.

 

De nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in iedere schoenmaat passen. En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven in de schoen.

 

De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: u veegt ze schoon met warm water met een beetje schoonmaakmiddel.

 

 

100 jaar ervaring.

Wij hebben nog steeds de passie en de waarden van onze oprichter, Dr William Mathias Scholl: we geloven dat gezonde voeten ons comfort en welzijn verbeteren – en dat is precies wat we bieden met onze producten.

Scholl GelActivTM-technologie

De unieke en innovatieve GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel die schokken op een effectieve manier absorberen en de druk op uw voeten verminderen: een stevige gel die uw voetholtes en uw hielen ondersteunen, plus een zachtere gel die zorgt voor optimale schokabsorptie.

Nooit meer pijnlijke voeten.

Tips voor het voorkomen van vermoeide, pijnlijke voeten.

Wanneer zou ik inlegzolen moeten gebruiken?

Alles wat u moet weten over de GelActive™-inlegzolen. 

Alle Veelgestelde Vragen Lezen